Благодійна ярмарка

2014-12-08

/Files/images/PIC_3100.JPG

Напередодні Дня Збройних Сил України, підтримуючи ідею активу школи, голови села І. В. Дейнеки, провести благодійний ярмарок і взяти участь у благодійному концерті, відгукнулися всі учні і батьки 1 - 11 класів Гурбинської школи.
Ярмаркували різним крамом (домашньою випічкою, плетеними речами, виробами в техніці орігамі, медом тощо) та найбільше всіх вразила презентована невеличка збірка віршів «З Україною в серці» учениць 8 й 9 класів Косенко Юлії, Головки Аліни, до якої ввійшли дитячі вірші про недитячі події сьогодення.
Після ярмарку відбувся благодійний концерт, організований спільними зусиллями учасників художньої самодіяльності сільського будинку культури та учнями школи. Ведучі концертної програми голова села І. В. Дейнека та вчитель математики О. П. Онопченко, чоловік якої Д. В. Онопченко більше чотирьох місяців перебував у зоні АТО, брав безпосередню участь у бойових операціях.
Говорили теплі слова вдячності героям-захисникам. Голова села згадав усіх земляків, які причетні до бойових дій у зоні АТО: це й добровольці, і військові, і працівники правоохоронних органів. Теплими словами і гарячими оплесками вітали присутні Анатолія Кириченка, який наразі перебуває у відпустці у зв'язку з народженням сина.
А між виступами звучали пісні про Україну, родину, про мир і щасливе майбутнє.
На закінчення благодійної акції директор школи О. О. Лещенко оголосила результати підрахунків коштів, зібраних шкільними казначеями за ярмарку - 1356 грн. 50 коп. та за благодійний концерт – 366 грн. і побажала всім присутнім якнайшвидшого наближення перемоги, щоб підростаюче покоління назавжди забуло слово «війна».

Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi

  • Judithmok

    2017-02-27 19:07:32

    wh0cd476858 [url=http://sildenafilcitrate2017.com/]sildenafil citrate[/url]...